KitokiaMedicina.lt
» » » Česnako pasta, sveikatai ir imunitetui - greitoji pagalba peršalimui!
» » » Česnako pasta, sveikatai ir imunitetui - greitoji pagalba peršalimui!

    Česnako pasta, sveikatai ir imunitetui - greitoji pagalba peršalimui!


    Užsirašykite!


    Šiandiena mes gaminsime česnako pastą. Česnakas turi būti šviežias, sultingas, stiprus. Visi, kurie laiko česnaką namuose, gali pastebėti, kad jis ilgai nelaiko ir džiūsta

    Taigi, česnako mylėtojams, rekomenduojame pasigaminti česnako pastą. Labai naudingas produktas. Ir vartojimas paprastas. Laikymas šaldytuve ir visada po ranka.



    Česnako pasta.
    Pasigaminti natūralų vaistą, česnako pastą, turime turėti:

    Apie 1 kg česnakų - 250 ml alyvuogių aliejaus.
    Česnako kiekį galite sumažinti, pagal poreikį ir norus.
    Alyvuogių aliejų galima pakeisti, net kuriuo kitu augaliniu aliejumi.
    Paruošimas:

    Paruošiant pastą, jums reikės maišytuvo.
    Nulupame česnakus ir įdedame į maišytuvą, įpilame aliejaus, sumalame iki vientisos masės.
    Gautą mišinį supilame į stiklainį, laikome šaldytuve.


    Česnako - imbiero pasta


    Imbiero nauda yra žinoma. O, kad su česnaku...

    Pastai paruoši mums reikės, turėti:

    imbiero (šaknų) - 200 g.
    česnako - 300 gramų.
    2 dalys česnako ir 3 dalys imbiero šaknies.

    Jūs galite pridėti aitriosios paprikos ankšties. Bet, tai mėgėjams.

    Nuvalykite česnako ir imbiero viršutinį odos sluoksnį. Imbieras smulkiai supjaustomas. Mėsmale galima supjaustyti ir stambiau. O, maišytuvui reikia supjaustyti smulkiai imbierą, arba sumaišę mėsmalėje sudėti į maišytuvą. Imbierą galite ir sutarkuoti smulkiai. Susmulkintas česnakas ir imbieras perkeliamas į paruoštą stiklainį. Sandariai uždarykite dangtį.

    Kaip vartoti česnako pastą.

    Česnakų mėgėjams patiks ši pasta. Česnakai tokiu būdu išsaugo šviežumą ir vertę, kuri būdinga česnakui. Ilgai išsilaiko.

    Šį pasta labai gerai tinka prie sumuštiniu, galima dėti į padažus, dėti ant paruoštos (keptos) vištienos ir t.t. Tai padės susidoroti su sezoniniu peršalimu.

    Taigi, pasigaminkite česnako pastą. O jei esate ūkininkas ir auginate česnakus, patalpinkite skelbimuose savo produkcija, kurią pastebės norintis pasigaminti šios česnako pastos.

    Ir būsite sveiki.


    Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne. Jei jūs žinote daugiau naudingų liaudiškų patarimų, pasidalinkite jais su mumis!





    Taipat skaitykite
  • Česnakų pasta sveikatai ir imunitetui palaikyti – greita pagalba peršalimo ligoms gydyti
  • Greitoji pagalba nuo peršalimo - imbiero pasta!
  • Kaip pasigaminti natūralų česnako-citrinos mišinį širdies užsikimšimui išvalyti
  • Česnako sriuba stibresnė nei antibiotikai
  • Česnakų sriuba! 100 kartų efektyvesnė nei bet kuris antibiotikas!

Česnako pasta, sveikatai ir imunitetui - greitoji pagalba peršalimui!


Užsirašykite!


Šiandiena mes gaminsime česnako pastą. Česnakas turi būti šviežias, sultingas, stiprus. Visi, kurie laiko česnaką namuose, gali pastebėti, kad jis ilgai nelaiko ir džiūsta

Taigi, česnako mylėtojams, rekomenduojame pasigaminti česnako pastą. Labai naudingas produktas. Ir vartojimas paprastas. Laikymas šaldytuve ir visada po ranka.



Česnako pasta.
Pasigaminti natūralų vaistą, česnako pastą, turime turėti:

Apie 1 kg česnakų - 250 ml alyvuogių aliejaus.
Česnako kiekį galite sumažinti, pagal poreikį ir norus.
Alyvuogių aliejų galima pakeisti, net kuriuo kitu augaliniu aliejumi.
Paruošimas:

Paruošiant pastą, jums reikės maišytuvo.
Nulupame česnakus ir įdedame į maišytuvą, įpilame aliejaus, sumalame iki vientisos masės.
Gautą mišinį supilame į stiklainį, laikome šaldytuve.


Česnako - imbiero pasta


Imbiero nauda yra žinoma. O, kad su česnaku...

Pastai paruoši mums reikės, turėti:

imbiero (šaknų) - 200 g.
česnako - 300 gramų.
2 dalys česnako ir 3 dalys imbiero šaknies.

Jūs galite pridėti aitriosios paprikos ankšties. Bet, tai mėgėjams.

Nuvalykite česnako ir imbiero viršutinį odos sluoksnį. Imbieras smulkiai supjaustomas. Mėsmale galima supjaustyti ir stambiau. O, maišytuvui reikia supjaustyti smulkiai imbierą, arba sumaišę mėsmalėje sudėti į maišytuvą. Imbierą galite ir sutarkuoti smulkiai. Susmulkintas česnakas ir imbieras perkeliamas į paruoštą stiklainį. Sandariai uždarykite dangtį.

Kaip vartoti česnako pastą.

Česnakų mėgėjams patiks ši pasta. Česnakai tokiu būdu išsaugo šviežumą ir vertę, kuri būdinga česnakui. Ilgai išsilaiko.

Šį pasta labai gerai tinka prie sumuštiniu, galima dėti į padažus, dėti ant paruoštos (keptos) vištienos ir t.t. Tai padės susidoroti su sezoniniu peršalimu.

Taigi, pasigaminkite česnako pastą. O jei esate ūkininkas ir auginate česnakus, patalpinkite skelbimuose savo produkcija, kurią pastebės norintis pasigaminti šios česnako pastos.

Ir būsite sveiki.


Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne. Jei jūs žinote daugiau naudingų liaudiškų patarimų, pasidalinkite jais su mumis!





Taipat skaitykite
  • Česnakų pasta sveikatai ir imunitetui palaikyti – greita pagalba peršalimo ligoms gydyti
  • Greitoji pagalba nuo peršalimo - imbiero pasta!
  • Kaip pasigaminti natūralų česnako-citrinos mišinį širdies užsikimšimui išvalyti
  • Česnako sriuba stibresnė nei antibiotikai
  • Česnakų sriuba! 100 kartų efektyvesnė nei bet kuris antibiotikas!