KitokiaMedicina.lt
» » » Šlakų ir druskų šalinimas iš organizmo pagal Bolotovą
» » » Šlakų ir druskų šalinimas iš organizmo pagal Bolotovą

    Šlakų ir druskų šalinimas iš organizmo pagal Bolotovą


    Pirmiausia B. V. Bolotovas rekomenduoja paversti organizmo susikaupusius šlakus druskomis. O po to pasirinkti tokias medžiagas, kurios paspartintų druskų šalinimą iš organizmo.


    Jungiamajame audinyje susikaupusius šlakus reikia šalinti rūgštimi. Organizmas su maistu turi gauti tokių rūgščių, kurios būtų organizmui nepavojingos ir tirpdytų šlakus, bei paverstų juos druskomis. Tokios rūgštys yra: askorbo, palmitino, nikotino, stearino, citrinų, pieno ir kt. rūgštys (paranormal.lt).


    Valymo metu B.V.Bolotovas rekomenduoja valgyti daugiau raugintų agurkų, kopūstų, pomidorų, burokėlių, morkų, svogūnų, česnakų, raugintų obuolių, rauginto pieno produktus (kefyrą, kumysą, varškę ir kt.), taip pat vaisių actą.


    drusku šalinimas, šlakai, toksinai, druskos, šalinimas, receptai, bolo


    Pasak jo, kiekvienas žmogaus organas prisitaikęs panaudoti savo rūgštis. Todėl reikia vartoti kuo įvairesnių.


    Vaisių actą reikėtų vartoti su aprūgusiu pienu: į stiklinę aprūgusio pieno įpilamas 1 šaukštelis (kartais ir šaukštas) vaisių acto ir 1 šaukštelis medaus. Geriama valgant, kartą per dieną. Vaisių acto reikia įpilti į arbatą, kavą, sriubas, sultinius.


    Verčiant šlakus druskomis, geriau nevartoti aliejaus, kuris spartina tulžies išsiskyrimą ir stabdo šlakų virtimo druskomis procesą. Tuo metu rekomenduojama valgyti daugiau žuvies arba mėsos, kad vidinė terpė būtų rūgštesnė.


    Pirmojo etapo tikslas padidinti bendrą organizmo rūgštingumą ir valgyti produktus, skatinančius rūgimą: raugintus agurkus, kopūstus ir kt. Išgėrus saldžios arbatos ar kompoto ant liežuvio patartina užberti kelias valgomosios druskos kruopeles. Tai skatina skrandį išskirti rūgščius fermentus – pepsinus, kurie padeda šlakams greičiau virsti druskomis, taip pat naikina nesveikas organizmo ląsteles.


    B.V. Bolotovas akcentuoja, kad šlakai ne iš karto gali virsti druskomis net jei rūgštinama nuolat. Rūgštys ir šarmai sunkiai patenka ten, kur reikia. Todėl atliekant šią procedūrą reikia masažuoti kūną.


    Šlakams virstant druskomis, organizme susidaro šios druskos: mineralinės, šarminės, rūgščių, tirpstančių ir netirpstančių vandenyje.


    Galioja tokia taisyklė: panašus tirpdo panašų.  Pavyzdžiui žibale ištirpsta visi naftos produktai – solidolis, solidolinė alyva, parafinas ir kt. B.V.Bolotvas pabrėžia, kad tokiu pačiu principu galima sėkmingai tirpdyti organizme šarmines druskas. Tam tikslui reikia vartoti organizmui nekenksmingų šarmų – kai kurių žolelių nuovirų ir sulčių.




    SAULĖGRĄŽŲ ŠAKNŲ ARBATA.


    Rudenį surenkamos stambios šaknų dalys, pašalinamos smulkios plaukuotos šaknelės, švariai nuplaunamos ir džiovinamos. Išdžiovintos šaknys susmulkinamos mažais gabaliukais (pupelės dydžio) ir 1-2 minutes virinamos emaliuotame puode (3 l vandens ir 1 stiklinė šaknų).


    Arbatą reikia išgerti per 2-3 dienas.


    Po to tos pačios šaknys vėl virinamos, tik jau 5 min., tokiame pat vandens kiekyje ir arbata taip pat išgeriama per 2-3 dienas.


    Baigus gerti pirmą arbatos porciją, pradedama kita ir t.t. Ši arbata didelėmis dozėmis geriama praėjus 30 min. po valgio.


    Druskos pradeda šalintis po 2-3 savaičių. Tuo metu šlapimas būna rūdžių spalvos. Gerti arbatą reikia tol, kol šlapimas taps skaidrus kaip vanduo.


    Šio valymo metu negalima valgyti aštrių, rūgščių ir sūrių patiekalų. Maistas turi būti tik vos vos pasūdytas, geriausia augalinis.


    JUODŲJŲ RIDIKŲ SULTYS


    Labai naudinga gerti juodųjų ridikų sultis, jos puikia tirpdo mineralus tulžies latakuose, tulžies pūslėje, inkstų geldelėse, šlapimo pūslėje ir kraujagyslėse.


    10 kg juodųjų ridikų gumbų nuplaunama ir iš nenuluptų išspaudžiamos sultys, apie 3 l.


    Sultys laikomos šaldytuve, o išspaustos sumaišomos su medumi – 1 kg išspaudų ir 300 g medaus – ir įpilama pieno išrūgų.


    Laikoma stiklainyje šitoje vietoje prispaudus, kad nepelytų. Sulčių pradedama gerti po 1 šaukštelį praėjus 1 val. po valgio. Jei neskauda kepenų, tai dozę galima pamažu didinti – nuo 1 šaukšto iki 2 šaukštų ir galiausiai iki 100 g.


    Juodųjų ridikų sultys yra stiprus tulžį varantis produktas. Jei tulžies latakuose daug druskų, tulžis sunkiai šalinama, todėl ir skauda.   


    Ant kepenų dėkite vandens šildyklę, maudykitės karštoje vonioje. Jei skausmas pakenčiamas, procedūras tęskite tol, kol baigsis sultys.


    Paprastai skauda tik iš pradžių, po to praeina.


    Druskos išeina nepastebimai, tačiau valymo efektas labai didelis.


    Procedūra atliekama 1-2 kartus per metus, tuo metu laikantis dietos be druskos ir vengiant aštrių bei rūgščių maisto produktų. Sultims pasibaigus, pradėkite vartoti išspaudas, kurios iki to laiko jau bus surūgusios. Vartoti valgant po 1-3 šaukštus, kol pasibaigs.


    Tai ypač sustiprina plaučių audinį ir širdies ir kraujagyslių sistemą.


    DRUSKŲ ŠALINIMAS LAURO LAPAIS


    5 g lauro lapų užpilami 300 ml vandens verdami 5 min. Po to supilama į termosą, kad pritrauktų. Tirpalas nupilamas ir darant pertraukėles per 12 valandų mažais gurkšneliais išgeriamas. VISO IŠKART IŠGERTI NEGALIMA, NES GALI SUKELTI KRAUJAVIMĄ.


    Po 3 dienų daroma savaitės pertrauka ir vėl geriama.


    Nesistebėkite, jei kas pusvalandį šlapinsitės rožinės spalvos šlapimu – mat druskos pradeda labai intensyviai tirpti ir dirgina šlapimo pūslę.


    Po savaitės dviejų galima įsitikinti, kaip energingai tirpsta druskos. Jei negalėjote pajudinti sąnarių arba jie skaudėjo, jutote oro kaitos keliamus skausmus, pamatysite, kas viskas praėjo.




    Kaip teigia B.V. Bolotovas žmogaus organizmo grūdinimas šaltu vandeniu yra žmogaus gyvenimo trumpinimas ir onkologinių ligų atsiradimo priežastis.

    Taipat skaitykite
  • Organizmo valymas daržovių sultimis
  • 7 produktai, kurie žmogaus organizmą išvalo efektyviau nei bet kurie vaistai
  • Rūgštys organizme pagal akademiką Bolotovą
  • Kodėl organizmui reikia amino rūgščių?
  • Rauginti kopūstai išvaro iš kūno visas ligas

Šlakų ir druskų šalinimas iš organizmo pagal Bolotovą


Pirmiausia B. V. Bolotovas rekomenduoja paversti organizmo susikaupusius šlakus druskomis. O po to pasirinkti tokias medžiagas, kurios paspartintų druskų šalinimą iš organizmo.


Jungiamajame audinyje susikaupusius šlakus reikia šalinti rūgštimi. Organizmas su maistu turi gauti tokių rūgščių, kurios būtų organizmui nepavojingos ir tirpdytų šlakus, bei paverstų juos druskomis. Tokios rūgštys yra: askorbo, palmitino, nikotino, stearino, citrinų, pieno ir kt. rūgštys (paranormal.lt).


Valymo metu B.V.Bolotovas rekomenduoja valgyti daugiau raugintų agurkų, kopūstų, pomidorų, burokėlių, morkų, svogūnų, česnakų, raugintų obuolių, rauginto pieno produktus (kefyrą, kumysą, varškę ir kt.), taip pat vaisių actą.


drusku šalinimas, šlakai, toksinai, druskos, šalinimas, receptai, bolo


Pasak jo, kiekvienas žmogaus organas prisitaikęs panaudoti savo rūgštis. Todėl reikia vartoti kuo įvairesnių.


Vaisių actą reikėtų vartoti su aprūgusiu pienu: į stiklinę aprūgusio pieno įpilamas 1 šaukštelis (kartais ir šaukštas) vaisių acto ir 1 šaukštelis medaus. Geriama valgant, kartą per dieną. Vaisių acto reikia įpilti į arbatą, kavą, sriubas, sultinius.


Verčiant šlakus druskomis, geriau nevartoti aliejaus, kuris spartina tulžies išsiskyrimą ir stabdo šlakų virtimo druskomis procesą. Tuo metu rekomenduojama valgyti daugiau žuvies arba mėsos, kad vidinė terpė būtų rūgštesnė.


Pirmojo etapo tikslas padidinti bendrą organizmo rūgštingumą ir valgyti produktus, skatinančius rūgimą: raugintus agurkus, kopūstus ir kt. Išgėrus saldžios arbatos ar kompoto ant liežuvio patartina užberti kelias valgomosios druskos kruopeles. Tai skatina skrandį išskirti rūgščius fermentus – pepsinus, kurie padeda šlakams greičiau virsti druskomis, taip pat naikina nesveikas organizmo ląsteles.


B.V. Bolotovas akcentuoja, kad šlakai ne iš karto gali virsti druskomis net jei rūgštinama nuolat. Rūgštys ir šarmai sunkiai patenka ten, kur reikia. Todėl atliekant šią procedūrą reikia masažuoti kūną.


Šlakams virstant druskomis, organizme susidaro šios druskos: mineralinės, šarminės, rūgščių, tirpstančių ir netirpstančių vandenyje.


Galioja tokia taisyklė: panašus tirpdo panašų.  Pavyzdžiui žibale ištirpsta visi naftos produktai – solidolis, solidolinė alyva, parafinas ir kt. B.V.Bolotvas pabrėžia, kad tokiu pačiu principu galima sėkmingai tirpdyti organizme šarmines druskas. Tam tikslui reikia vartoti organizmui nekenksmingų šarmų – kai kurių žolelių nuovirų ir sulčių.




SAULĖGRĄŽŲ ŠAKNŲ ARBATA.


Rudenį surenkamos stambios šaknų dalys, pašalinamos smulkios plaukuotos šaknelės, švariai nuplaunamos ir džiovinamos. Išdžiovintos šaknys susmulkinamos mažais gabaliukais (pupelės dydžio) ir 1-2 minutes virinamos emaliuotame puode (3 l vandens ir 1 stiklinė šaknų).


Arbatą reikia išgerti per 2-3 dienas.


Po to tos pačios šaknys vėl virinamos, tik jau 5 min., tokiame pat vandens kiekyje ir arbata taip pat išgeriama per 2-3 dienas.


Baigus gerti pirmą arbatos porciją, pradedama kita ir t.t. Ši arbata didelėmis dozėmis geriama praėjus 30 min. po valgio.


Druskos pradeda šalintis po 2-3 savaičių. Tuo metu šlapimas būna rūdžių spalvos. Gerti arbatą reikia tol, kol šlapimas taps skaidrus kaip vanduo.


Šio valymo metu negalima valgyti aštrių, rūgščių ir sūrių patiekalų. Maistas turi būti tik vos vos pasūdytas, geriausia augalinis.


JUODŲJŲ RIDIKŲ SULTYS


Labai naudinga gerti juodųjų ridikų sultis, jos puikia tirpdo mineralus tulžies latakuose, tulžies pūslėje, inkstų geldelėse, šlapimo pūslėje ir kraujagyslėse.


10 kg juodųjų ridikų gumbų nuplaunama ir iš nenuluptų išspaudžiamos sultys, apie 3 l.


Sultys laikomos šaldytuve, o išspaustos sumaišomos su medumi – 1 kg išspaudų ir 300 g medaus – ir įpilama pieno išrūgų.


Laikoma stiklainyje šitoje vietoje prispaudus, kad nepelytų. Sulčių pradedama gerti po 1 šaukštelį praėjus 1 val. po valgio. Jei neskauda kepenų, tai dozę galima pamažu didinti – nuo 1 šaukšto iki 2 šaukštų ir galiausiai iki 100 g.


Juodųjų ridikų sultys yra stiprus tulžį varantis produktas. Jei tulžies latakuose daug druskų, tulžis sunkiai šalinama, todėl ir skauda.   


Ant kepenų dėkite vandens šildyklę, maudykitės karštoje vonioje. Jei skausmas pakenčiamas, procedūras tęskite tol, kol baigsis sultys.


Paprastai skauda tik iš pradžių, po to praeina.


Druskos išeina nepastebimai, tačiau valymo efektas labai didelis.


Procedūra atliekama 1-2 kartus per metus, tuo metu laikantis dietos be druskos ir vengiant aštrių bei rūgščių maisto produktų. Sultims pasibaigus, pradėkite vartoti išspaudas, kurios iki to laiko jau bus surūgusios. Vartoti valgant po 1-3 šaukštus, kol pasibaigs.


Tai ypač sustiprina plaučių audinį ir širdies ir kraujagyslių sistemą.


DRUSKŲ ŠALINIMAS LAURO LAPAIS


5 g lauro lapų užpilami 300 ml vandens verdami 5 min. Po to supilama į termosą, kad pritrauktų. Tirpalas nupilamas ir darant pertraukėles per 12 valandų mažais gurkšneliais išgeriamas. VISO IŠKART IŠGERTI NEGALIMA, NES GALI SUKELTI KRAUJAVIMĄ.


Po 3 dienų daroma savaitės pertrauka ir vėl geriama.


Nesistebėkite, jei kas pusvalandį šlapinsitės rožinės spalvos šlapimu – mat druskos pradeda labai intensyviai tirpti ir dirgina šlapimo pūslę.


Po savaitės dviejų galima įsitikinti, kaip energingai tirpsta druskos. Jei negalėjote pajudinti sąnarių arba jie skaudėjo, jutote oro kaitos keliamus skausmus, pamatysite, kas viskas praėjo.




Kaip teigia B.V. Bolotovas žmogaus organizmo grūdinimas šaltu vandeniu yra žmogaus gyvenimo trumpinimas ir onkologinių ligų atsiradimo priežastis.

Taipat skaitykite
  • Organizmo valymas daržovių sultimis
  • 7 produktai, kurie žmogaus organizmą išvalo efektyviau nei bet kurie vaistai
  • Rūgštys organizme pagal akademiką Bolotovą
  • Kodėl organizmui reikia amino rūgščių?
  • Rauginti kopūstai išvaro iš kūno visas ligas