KitokiaMedicina.lt
» » » 15 produktų, užpildytų magnio, kurie gali sumažinti nerimo, depresijos, širdies priepuolių ir kitų ligų riziką
» » » 15 produktų, užpildytų magnio, kurie gali sumažinti nerimo, depresijos, širdies priepuolių ir kitų ligų riziką

    15 produktų, užpildytų magnio, kurie gali sumažinti nerimo, depresijos, širdies priepuolių ir kitų ligų riziką



    Būtinai pridėkite prie dietos!

    Magnis yra  svarbus siekiant optimalios sveikatos ir biologinės funkcijos. Tiesą sakant, dauguma sveikatos problemų yra susijusios su magnio trūkumu, pvz., Migrena, nerimas ir depresija, fibromialgija, širdies ir kraujagyslių ligos ir mirties priežastis.
    Visa tai patvirtina, kad magnio vaidmuo dominuoja mitochondrijų sveikatai, be kurios nėra atliekamos kūno funkcijos.
    Tai yra poveikis, kurį magnis turi biocheminiams procesams ir yra labai svarbus tinkamam medžiagų apykaitos funkcijai:

    • ATP (adenozino trifosfato) ir kūno energijos kūrimas
    • kraujagyslių gerinimas
    • pagerėjo raumenų ir nervų funkcija, įskaitant širdį
    • kaulų ir dantų susidarymas
    • kontroliuoti gliukozės kiekį kraujyje ir jautrumą insulinui, kuris yra svarbus 2 tipo diabeto prevencijai.
    Kokios sveikatos problemos kyla, kai nepakanka magnio? 
    Magnio trūkumas gali lemti medžiagų apykaitos funkcijos pablogėjimą ląstelėse, o tai gali sukelti rimtesnes sveikatos problemas nei minėtos. Jis taip pat turi įtakos organizmo detoksikacijos procesams, kurie yra svarbūs mažinant toksiško poveikio žalą, jos poveikis taip pat optimizuoja mitochondrijas, kurios labai veikia sveikatą, ypač vėžio prevencijai, taip pat apskritai energijai ir sportui.
    Kiek magnio galima vartoti? 
    Prieš šimtmečius žmonės, vartoję iš ariamos žemės maistinių medžiagų, suvartojo 500 mg magnio. Šiuo metu manoma, kad į dietą įeina tik 150-300 mg magnio per dieną. Neapdoroti ekologiški produktai yra tinkami vartojimui, tačiau, kadangi magnis priklauso nuo dirvožemio gausos augaluose, kurie yra auginami, nėra garantuojama, kad organinės medžiagos turi didelį magnio kiekį.
    Caroline Dean, knygos „Miracle of Magnesium“ autorius, rekomenduoja vartoti nuo 310 iki 420 mg per dieną. Ji paaiškina, kad turėtumėte pradėti vartoti 200 mg ir palaipsniui didinti sumą.
    Kokie yra magnio trūkumo rizikos veiksniai? 
    Kai vartojate daug perdirbtų maisto produktų ir retai valgote daržovių ar kitų maisto produktų, kuriuose yra daug magnio, jūs tikriausiai negausite pakankamai kūno magnio.
    Jei esate streso metu, gerai miegokite, negerkite alkoholio ir vartokite receptinius vaistus, tokius kaip diuretikai, statinai, fluoridas, fluoridiniai vaistai ir fluorochinolono antibiotikai, tai paveiks Jūsų kraujo kiekį kraujyje ir paprastai sumažės iki aukšto insulino koncentracija.
    Kai magnio trūkumas yra lėtinis, tai sukelia rimtesnius simptomus, tokius kaip: nenormalus širdies ritmas, vainikiniai spazmai, traukuliai, tirpimas, dilgčiojimas ir asmenybės pokyčiai.
    Maisto produktai, kurių
    sudėtyje yra daug magnio. Maisto produktai, kuriuose yra daug magnio, yra geriausias būdas išlaikyti sveiką šio mineralinio kiekio lygį. Būtina valgyti įvairias tamsiai žalias lapines daržoves. Jei valgote ekologiškus maisto produktus ir nematote magnio trūkumo, tuomet vartojate pakankamai šio maisto, bet jei vis tiek matote mitybos trūkumo požymius, taip pat turėtumėte vartoti papildų.
    Tai yra produktai, kuriuose yra didžiausias magnio kiekis:
    • juodieji špinatai
    • žalia ropė
    • raudonieji kopūstai
    • brokoliai
    • Briuselio kopūstai
    • rožių salotos
    • kakavos sėklos
    • avokadas
    • riešutai ir sėklos
    • žuvis
    • žolės ir prieskoniai
    • vaisiai ir uogos

    Taipat skaitykite
  • Šio mineralo trūkumas sukelia nemiga, krūtinės angina, tachikardija, astma, aukštas kraujospūdis, osteoporozė, rėmuo ir kt.
  • Kalio ir magnio – svarbiausi mikroelementai širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemai
  • 7 pagrindiniai vitaminai po 40 metų!
  • Vartokite vitaminą D 3 mėnesius ir išnyks visos ligos!

15 produktų, užpildytų magnio, kurie gali sumažinti nerimo, depresijos, širdies priepuolių ir kitų ligų riziką



Būtinai pridėkite prie dietos!

Magnis yra  svarbus siekiant optimalios sveikatos ir biologinės funkcijos. Tiesą sakant, dauguma sveikatos problemų yra susijusios su magnio trūkumu, pvz., Migrena, nerimas ir depresija, fibromialgija, širdies ir kraujagyslių ligos ir mirties priežastis.
Visa tai patvirtina, kad magnio vaidmuo dominuoja mitochondrijų sveikatai, be kurios nėra atliekamos kūno funkcijos.
Tai yra poveikis, kurį magnis turi biocheminiams procesams ir yra labai svarbus tinkamam medžiagų apykaitos funkcijai:

  • ATP (adenozino trifosfato) ir kūno energijos kūrimas
  • kraujagyslių gerinimas
  • pagerėjo raumenų ir nervų funkcija, įskaitant širdį
  • kaulų ir dantų susidarymas
  • kontroliuoti gliukozės kiekį kraujyje ir jautrumą insulinui, kuris yra svarbus 2 tipo diabeto prevencijai.
Kokios sveikatos problemos kyla, kai nepakanka magnio? 
Magnio trūkumas gali lemti medžiagų apykaitos funkcijos pablogėjimą ląstelėse, o tai gali sukelti rimtesnes sveikatos problemas nei minėtos. Jis taip pat turi įtakos organizmo detoksikacijos procesams, kurie yra svarbūs mažinant toksiško poveikio žalą, jos poveikis taip pat optimizuoja mitochondrijas, kurios labai veikia sveikatą, ypač vėžio prevencijai, taip pat apskritai energijai ir sportui.
Kiek magnio galima vartoti? 
Prieš šimtmečius žmonės, vartoję iš ariamos žemės maistinių medžiagų, suvartojo 500 mg magnio. Šiuo metu manoma, kad į dietą įeina tik 150-300 mg magnio per dieną. Neapdoroti ekologiški produktai yra tinkami vartojimui, tačiau, kadangi magnis priklauso nuo dirvožemio gausos augaluose, kurie yra auginami, nėra garantuojama, kad organinės medžiagos turi didelį magnio kiekį.
Caroline Dean, knygos „Miracle of Magnesium“ autorius, rekomenduoja vartoti nuo 310 iki 420 mg per dieną. Ji paaiškina, kad turėtumėte pradėti vartoti 200 mg ir palaipsniui didinti sumą.
Kokie yra magnio trūkumo rizikos veiksniai? 
Kai vartojate daug perdirbtų maisto produktų ir retai valgote daržovių ar kitų maisto produktų, kuriuose yra daug magnio, jūs tikriausiai negausite pakankamai kūno magnio.
Jei esate streso metu, gerai miegokite, negerkite alkoholio ir vartokite receptinius vaistus, tokius kaip diuretikai, statinai, fluoridas, fluoridiniai vaistai ir fluorochinolono antibiotikai, tai paveiks Jūsų kraujo kiekį kraujyje ir paprastai sumažės iki aukšto insulino koncentracija.
Kai magnio trūkumas yra lėtinis, tai sukelia rimtesnius simptomus, tokius kaip: nenormalus širdies ritmas, vainikiniai spazmai, traukuliai, tirpimas, dilgčiojimas ir asmenybės pokyčiai.
Maisto produktai, kurių
sudėtyje yra daug magnio. Maisto produktai, kuriuose yra daug magnio, yra geriausias būdas išlaikyti sveiką šio mineralinio kiekio lygį. Būtina valgyti įvairias tamsiai žalias lapines daržoves. Jei valgote ekologiškus maisto produktus ir nematote magnio trūkumo, tuomet vartojate pakankamai šio maisto, bet jei vis tiek matote mitybos trūkumo požymius, taip pat turėtumėte vartoti papildų.
Tai yra produktai, kuriuose yra didžiausias magnio kiekis:
  • juodieji špinatai
  • žalia ropė
  • raudonieji kopūstai
  • brokoliai
  • Briuselio kopūstai
  • rožių salotos
  • kakavos sėklos
  • avokadas
  • riešutai ir sėklos
  • žuvis
  • žolės ir prieskoniai
  • vaisiai ir uogos

Taipat skaitykite
  • Šio mineralo trūkumas sukelia nemiga, krūtinės angina, tachikardija, astma, aukštas kraujospūdis, osteoporozė, rėmuo ir kt.
  • Kalio ir magnio – svarbiausi mikroelementai širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemai
  • 7 pagrindiniai vitaminai po 40 metų!
  • Vartokite vitaminą D 3 mėnesius ir išnyks visos ligos!